Åbyvallen
30 april 2016
13:00

Referat: Valbo FF - Njutångers IF

Dax för div 2 premiären för vår del och den får vi spela på anrika strömvallen då valbos plan ännu inte hämtat sig efter vinterdvalan.. vi kommer till matchen utan våra kanske starkaste triumfkort då Elin å Ida ej kunde vara med idag.. vi ställer upp laget inför avspark och där verkade det nästan som om vi vuxit fast, förutom de första minutrarna så var vi inte alls med på banan resten av 1.a halvan och valbo gör också rättvist 1-0 som kunde varit mycke mer efter de första 45 min. Love säger några väl varda ord under pausvilan och det blir en riktig väckarklocka fast den inte verkade riktigt förens valbo lyckats göra 2-0 i början av 2.a men sen reducerar Kattis strax efter och sen är matchbilden spegelvänd från 1.a och tjejerna visar upp ett kämparglöd och jäklaranamma som borde ha gett minst 1 poäng, vi hade 2-2 inne men då valde domarna efter en viss betänketid att blåsa bort det målet för offside.. Hmm jag undrar jag om inte hemmapubliken jobbade till sig den offsiden.. Nå väl två halvlekar var borde gett 1p till vardera lag men hemmalaget tog alla tre.. nu har vi avverkat div 2 premiären med både ris å ros så det är bara att ladda om batterierna till nästa match som blir mot Stensätra borta även det..